Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Τσαγγαράς Βάσος
Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής
ΑΝΤ1

Είναι κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας και φιλοσοφίας του πανεπιστημίου Σόφιας, από το οποίο αποφοίτησε το 1983. Παρακολούθησε σειρά μαθημάτων σε σχέση με τη διοίκηση και παρακίνηση προσωπικού. Ετοίμασε και παρουσίασε πέραν των 50 σεμιναρίων με θέματα που αφορούσαν στις τεχνικές πώλησης, στην ανθρωπογνωσία, στην παρακίνηση προσωπικού και άλλα.

Από το 1985 μέχρι το 1999 διετέλεσε στέλεχος της ασφαλιστικής εταιρείας INTERAMERICAN ξεκινώντας από τη θέση του εκπαιδευτή και φτάνοντας μέχρι τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας. Το 1999 συνέχισε στη νεοϊδρυθείσα εταιρεία INERLIFE στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων μέχρι το 2000, οπότε προσελήφθη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ στη θέση του Διευθυντή Προσωπικού. Το 2003 προήχθη στη θέση του Γενικού Οργανωτικού Διευθυντή του σταθμού μέχρι το 2006, οπότε μεταπήδησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ στη θέση του Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή. Πέραν των καθηκόντων του στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ, τα τελευταία δύο χρόνια έχει και την ευθύνη επιμέλειας και παρουσίασης της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής του ΑΝΤΕΝΝΑ FM «Ο Πολίτης έχει τον Λόγο».

Την πενταετία 1991 – 1996 εξελέγη στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο της Πρωτεύουσας. Είναι μέλος της Ε.Δ.Δ (Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας) εκπροσωπώντας στην επιτροπή τα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.