Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Δελλά Γεωργία
Group Marketing Manager
JimChang Global

Η Γεωργία Δελλά, το 2000, μετά από την ολοκλήρωση των πτυχιακών και μεταπτυχιακών της σπουδών της σε Fine Art Media στο Goldsmiths College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και στο UCL αντίστοιχα, εντάχθηκε στο χώρο της διαφήμισης στην Κύπρο ως Διευθύντρια Παραγωγής σε γνωστό στούντιο οπτικοακουστικών παραγωγών. Τρία χρόνια αργότερα ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση μιας από τις βασικές εταιρείες Οπτικοακουστικών Παραγωγών στον τόπο μας, όπου και παρέμεινε για μια διετία. Κατά τη διάρκεια των χρόνων και λόγω του δημιουργικού της ταμπεραμέντου ασχολήθηκε τόσο με την συγγραφή σεναρίων για τηλεοπτικές διαφημίσεις, όσο και για εταιρικά φιλμάκια, για μεγάλους κυπριακούς οργανισμούς και εταιρείες.

Από τον Αύγουστο του 2006 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 εργάστηκε ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Ομίλου Εταιρειών Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ, ο οποίος συμπεριλαμβάνει τους Φούρνους Ζορπάς και τα ζαχαροπλαστεία Pralina.

Από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι τον Αύγουστο του 2018 εργάστηκε ως Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ στην εταιρεία Phc Restaurants Public Ltd.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε τα καθήκοντα της Διευθύντριας Μάρκετινγκ του Ομίλου Εταιρειών JimChang Global.

Παράλληλα με την καθημερινή εργασία της, τα τελευταία είκοσι χρόνια συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό ομαδικών εκθέσεων με video art installations και άλλες τεχνο-κατασκευές τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία δύο ατομικές εκθέσεις τέχνης σε Αθήνα και Λευκωσία.