Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Γεωργίου Άντρη
Marketing Manager
TRYFON TSERIOTIS LTD

Η Άντρη Γεωργίου είναι πτυχιούχος BSc in Marketing Management και MSc in Organizational Change and Development. Ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο του marketing από τη διαφήμιση - media services - και στη συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Το 2004 προσλήφθηκε στη Vivartia (Cyprus). Στο τέλος του 2011 έγινε η εξαγορά του 90% της εταιρείας Vivartia Cyprus Ltd και δημιουργήθηκε η εταιρεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ ΛΤΔ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών. Υπήρξε Group Brand Manager της εταιρείας με ευθύνη για μάρκες όπως το Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, γαλατάκι σοκολάτας Χαραλαμπίδης Κρίστης, τυροκομικά Χαραλαμπίδης Κρίστης, στραγγιστό γιαούρτι «Στραγγάτο», Χαραλαμπίδης Κρίστης active, και τα εισαγόμενα προϊόντα όπως τα επιδόρπια γιαουρτιών VITALINE, τους χυμούς Life, milko, life tsai, μαργαρίνες VITALITE και άλλες.

Απολαμβάνει να διαβάζει βιβλία και να βλέπει ταινίες, αν και όλος ο ελεύθερος της χρόνος είναι αφιερωμένος στα δύο της παιδιά.