Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Χάρης Παυλίδης

Χάρης Παυλίδης
Advertising Director
SPP Media – Η Καθημερινή

 

Απόφοιτος του Fairleigh Dickinson UniversityNew Jersey - USA στον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στο Marketing και κάτοχος ΜΑ Marketing. Στα εικοσιπέντε χρόνια που ήδη μετρά στο χώρο του κυπριακού marketing, έχει περάσει από πολλά σημαντικά πόστα ζηλευτών πολυεθνικών όπως η Coca Cola, Sheraton Hotels, και Ecco shoes ITC. Επίσης εργάστηκε στον τομέα των αερογραμμών με πέρασμα από τις Κυπριακές αερογραμμές.

Τα τελευταία 18 χρόνια η σταδιοδρομία του επικεντρώνεται στο χώρο των ΜΜΕ από τα οποία ξεκίνησε ως Advertising Brand Manager στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, ακολούθως σαν Advertising Executive στην εταιρεία IMH – Conference / Media / Exhibitions και στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2016, ανέλαβε ως Advertising Director της εφημερίδας Η Καθημερινή και ΣΠΟΡ fm στον όμιλο SPP Media, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.

Του αρέσει να μελετά και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις του κλάδου του σε τακτική βάση καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν τον τομέα των διεθνών σχέσεων, οικονομίας και πολιτικής.

Στον ελεύθερο του χρόνο, ασχολείται με τον αθλητισμό, τα ζώα, και τη φύση.