Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Χρίστος Σκορδής
Χρίστος Σκορδής
Account Manager
Gnomi Integrated Communications

Τελειώνοντας τις σπουδές του το 2007 στο πανεπιστήμιο του Birmingham, στην Αγγλία, στον τομέα του Hospitality & Tourism Business Management (BA Hons & MA), εντάχθηκε στο Graduate Management Scheme της Αμερικάνικης εταιρείας Starwood, για την οποία εργάστηκε μέχρι το 2009 στα ξενοδοχεία Sheraton στη Λισαβώνα και στο Πόρτο. Εκεί ήταν που ανακάλυψε τον κόσμο της επικοινωνίας και του marketing, αφού ήταν ο τομέας που επέλεξε για την ειδίκευσή του.

Επιστρέφοντας στην Κύπρο, άρχισε το ταξίδι του στον χώρο της διαφήμισης στην OUAO Creative Concepts Advertising Agency, μέχρι και το 2012. Συνέχισε την καριέρα του στα γραφεία επικοινωνίας Delema McCann και Partners VMLY&R, όπου είχε την ευκαιρία να εργαστεί σαν Account Manager στο σχεδιασμό μεγάλων επικοινωνιακών εκστρατειών για μεγάλους τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς. Το 2021 η μεταγραφή του στη μεγάλη ομάδα της Gnomi Integrated Communications του έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να «σπάσει» τα patterns που γνώριζε μέχρι στιγμής στον χώρο της διαφήμισης.

Μέχρι σήμερα είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε στρατηγικές και εκστρατείες για brands όπως JCC, Κεντρική Συνεργατική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου, Όμιλος Πηλακούτα, MTN, Κωτσόβολος, Cytamobile -Vodafone.

Εκτός από την επικοινωνία, σημαντικό ρόλο στη ζωή του παίζει η φωτογραφία και η γυμναστική. Στόχος του να γίνει ο σούπερ ήρωας των δύο γιων του.