Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Σπυρούλα Σπύρου

Σπυρούλα Σπύρου
Sales Manager
Alpha Κύπρου

Με την παρότρυνη και καθοδήγηση του Άντη Χατζηκωστή, η Σπυρούλλα πραγματοποίησε σπουδές στον κλάδο Communications & Public Relations του Intercollege, μετέπειτα “University of Nicosia”. Η επαγγελματική της πορεία άρχισε το 2001 από τη θέση «Advertising Executive» στο ΣΙΓΜΑ. Το 2003 ανέλαβε τη θέση «Sales Executive», ενώ το 2006 προήχθη στη θέση «Client Service Manager» του ΔΙΑΣ Group και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, θέση με αντικείμενο μεταξύ άλλων τη διαχείριση των διαφημίσεων μεγάλων διαφημιστικών εταιρειών.

Από το 2007 μέχρι το 2013 μετακινήθηκε στη θέση «Advertising Manager Magazines Division» του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ. Στο πλαίσιο των καθηκόντων της, συμπεριλαμβανόταν η διαχείριση σημαντικών πελατών και συνεργατών, ο συντονισμός ομάδας 15 εργαζομένων στα έντυπα Μέσα, η αναζήτηση και εξεύρεση νέων πελατών, η εφαρμογή νέων στρατηγικών ανάπτυξης κ.α.

Μετά από 12 χρόνια στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ, το 2013 αναλαμβάνει «Advertising Manager» της Maac Marketing Ltd, που τότε διατηρούσε τους ραδιοσταθμούς Klik Fm, Choice Fm, Russian Wave Fm και Hit Fm.

Το 2016, λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA στην Κύπρο, η Σπυρούλα αναλαμβάνει την θέση «Sales Manager», την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Τον λίγο ελεύθερο χρόνο της τον αφιερώνει στα παιδιά της, σε φίλους και διαβάζοντας επιλεγμένα βιβλία.