Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Μαριάννα Ζερβίδου
Μαριάννα Ζερβίδου
Head of Account Management & Creative
Gnomi Integrated Communications

Aφού τελείωσε τις σπουδές της το 1991 στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Bsc in Business Administration – Major in Marketing – Deree Greece) την κέρδισε κατευθείαν ο χώρος της Επικοινωνίας. Παίρνοντας αρχικά μια σύντομη γεύση από τα «behind the scenes» των διαφημιστικών παραγωγών στην εταιρία Semio Productions, ξεκίνησε την καριέρα της στην διαφημιστική εταιρία Delema, όπου και απέκτησε εμπειρία στο κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων και του Client Service. Η μεταγραφή της το 1995 στην ομάδα της Gnomi Integrated Communications, της έδωσε την ευκαιρία να ανελιχθεί και να περάσει σταδιακά από διάφορα σημαντικά πόστα, ξεκινώντας από τη θέση του Account Executive, Account Manager, New Business Director, Head of Strategic Planning και μέχρι αυτή τη στιγμή Head of Account Management & Creative. Ο συνδυασμός της ευθύνης του τμήματος διαχείρισης λογαριασμών με αυτή του δημιουργικού προϊόντος της εταιρίας, της δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίζει ότι οι δημιουργικές λύσεις επικοινωνίας που προτείνονται κάθε φορά από την εταιρία, «κάθονται» γερά πάνω στην συμφωνημένη Στρατηγική Επικοινωνίας του κάθε brand.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια είχε την τύχη και την ευθύνη του σχεδιασμού της Επικοινωνιακής Στρατηγικής σημαντικών διεθνών και τοπικών λογαριασμών όπως Lidl, Cyta & Cytamobile-Vodafone, American Express, Henkel, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, C.A. Papaellinas κλπ. Έχει επίσης συμμετέχει σε σημαντικά διεθνή και τοπικά συνέδρια σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Πορτογαλία και Αγγλία.

Τα τελευταία 10 χρόνια, σαν μέλος της διευθυντικής ομάδας της Gnomi, αναλαμβάνει σημαντικές ευθύνες, τόσο για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της ίδιας της εταιρίας, αλλά και την ανάπτυξη της ευρύτερης διαφημιστικής βιομηχανίας του τόπου.

Το πάθος της για την επικοινωνία, συνοδεύει η αδυναμία της για τα ταξίδια και η αγάπη της για το τραγούδι.