Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Άντρεα Χατζηβασιλείου

General Manager
Partners Y&R

Τελειώνοντας το Master της το 2000 στο Πανεπιστήμιο Kingston (Ηνωμένο Βασίλειο), η Άντρεα Χατζηβασιλείου εργοδοτήθηκε στην εταιρεία Frou Frou Group of Companies, με τον τίτλο της Brand Manager για την Cadbury. Μέρος των καθηκόντων της ήταν η παρακολούθηση της αγοράς και του ανταγωνισμού, η ετοιμασία του πλάνου Marketing και ο συντονισμός με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας. Παρέμεινε εκεί 3 χρόνια και το 2004 μεταφέρθηκε στην εταιρεία Charalambides Dairies, με την ιδιότητα της Group Product Manager για όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα της εταιρείας Χαραλαμπίδη, όπως επίσης και τις υποκατηγορίες προϊόντων της θυγατρικής εταιρείας Δέλτα.

Το 2006 μεταπήδησε από την πλευρά «του πελάτη», στην πλευρά του διαφημιστή, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Account Executive στην εταιρεία DesignDot Dot. Εκεί, παρέμεινε για λίγο χρονικό διάστημα, ήταν όμως αρκετό για να καταλάβει ότι ο χώρος της διαφήμισης είναι αυτό που την εκφράζει απόλυτα.

Τα τελευταία 11 χρόνια η Άντρεα Χατζηβασιλείου ανήκει στην ομάδα της Partners Y&R. Σήμερα κατέχει τον τίτλο της General Manager που απέκτησε μέσα από σκληρή δουλειά, και εμπειρίες που την προκαλούν και την ωθούν να κατακτήσει νέους στόχους ανεβάζοντας τον πήχη της διαφήμισης στα δεδομένα της κυπριακής πραγματικότητας.  

Έχοντας και το ρόλο της Client Services Director, ηγείται του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και ταυτόχρονα συμβάλλει και στο κομμάτι του Business Development της εταιρείας. Μέρος των καθηκόντων της είναι επίσης η μελέτη και η ανάλυση της αγοράς προς επισήμανση πιθανών ευκαιριών που μπορεί να προκύψουν για την εταιρεία. Επιπλέον, ασχολείται και με την ετοιμασία πλάνων προτεινόμενων ενεργειών σημαντικών πελατών και το σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας.

Όποιο και να είναι το "καπέλο", μέλημα είναι να διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του συνόλου, με στόχο τη δημιουργία και το κτίσιμο επιτυχημένων μαρκών και την υλοποίηση των στόχων επικοινωνίας των πελατών.

Η Άντρεα Χατζηβασιλείου είχε την ευκαιρία να εργαστεί πάνω σε σημαντικά projects, όπως αυτό της εισαγωγής του Ευρώ στην Κύπρο, με καθήκοντα Υπεύθυνης Έργου.