Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Βλάχου Ελίζα

Τμηματάρχης Ξένου Προγράμματος
και Υπεύθυνη Προγραμματισμού
Sigma TV

Όταν το 1983, επανήλθε στην Κύπρο από το Los Angeles, όπου φοίτησε στο San Bernandino College, εργάστηκε σε μεγάλο δικηγορικό οίκο της Λευκωσίας για περίπου πέντε χρόνια σαν μεταφράστρια νομικών κειμένων από την αγγλική γλώσσα στην ελληνική (καθαρεύουσα) με ειδίκευση κυρίως σε έγγραφα για νηολογήσεις και υποθήκες πλοίων. Ακολούθως, διεύθυνε για πέντε χρόνια την γκαλερί EL GRECO όπου ασχολήθηκε με τη διοργάνωση ατομικών και ομαδικών εκθέσεων και άλλων εικαστικών εκδηλώσεων. Στη συνέχεια, το 1993 εργοδοτήθηκε από την PeoplesTel, εταιρεία τηλε-πληροφόρησης. Σε δύο χρόνια ανέλαβε τη διεύθυνση της εταιρείας και παρέμεινε σ' αυτήν μέχρι που πωλήθηκε το 2004 σαν επιτυχημένη εταιρεία στην PRIMETEL. Συνέχισε στο ίδιο πόστο με την εταιρεία PRIMETEL για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το 2007 αποφάσισε αλλαγή καριέρας και μπήκε στην ομάδα προγράμματος του Sigma TV, σαν βοηθός Διευθυντή Προγράμματος. Το 2012 ανέλαβε καθήκοντα Τμηματάρχη Ξένου Προγράμματος (αγορές προγραμμάτων) ενώ το 2016 ανέλαβε και σαν Υπεύθυνη Προγραμματισμού.

Στις ελεύθερες ώρες της αγαπά να ασχολείται με προσωπική επιμόρφωση, μαγειρική και τη φροντίδα της οικογένειας. Αδυνατεί να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς βιβλία και μουσική.