Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Καλλής Μάρκος

Λειτουργός Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
και Οικονομίας

Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)

Μετά την αποφοίτηση του από την Αγγλική Σχολή και την υπηρεσία του στην Εθνική Φρουρά, το 1997 μετέβη για σπουδές στο Keele University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2001 αποφοίτησε με πτυχίο Bachelor of Science με διπλή κατεύθυνση: Management Science και Computer Science.

Ο Μάρκος Καλλής εργάστηκε για τρία περίπου χρόνια σε εταιρείες του κλάδου της Πληροφορικής (Spidernet και Edams Technology) και ακολούθως άρχισε τη φοίτησή του στο Cyprus International Institute of Management (CIIM) όπου παρακολούθησε μαθήματα για απόκτηση Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Από το 2005 εργάζεται στην Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ως Λειτουργός. Μέσα από την εμπειρία του στο Τμήμα Ανάπτυξης Διεύθυνσης και στο Τμήμα Βιομηχανίας & Υπηρεσιών και την επαφή που είχε με τις κυπριακές επιχειρήσεις, ασχολήθηκε με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και μελετών, ενώ σήμερα ασχολείται κυρίως με τη διοργάνωση και συντονισμό Συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων της ΟΕΒ, καθώς επίσης και με την παροχή υπηρεσιών στις Επιχειρήσεις και στους Επαγγελματικούς Συνδέσμους - Μέλη της ΟΕΒ.

Ζει στη Λευκωσία και του αρέσει να ενημερώνεται καθημερινά σε θέματα που αφορούν την οικονομία, την επικαιρότητα, την τεχνολογία και τις τέχνες.