Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Τσιγαρίδου Μελίνα
Media Director
Ledra Advertising

Αποφοιτώντας από το University of Georgia, Athens (USA), με πτυχίο στη Διαφήμιση, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου εργάστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διαφημιστικές εταιρείες, την Lowe & Partners. Εκεί παρέμεινε για 3 χρόνια στη θέση της Assistant Media Director στο τμήμα Worldwide Media, όπου χειριζόταν διεθνείς λογαριασμούς όπως 3Com, Goldman Sachs, LEGO, Patek Philippe. Επίσης συμμετείχε σε ομάδες για διαγωνισμούς εταιρειών για ανάδειξη νέας διαφημιστικής εταιρείας όπως των Dell, Boeing και Aventis. Απέκτησε σημαντικές εμπειρίες τόσο στον τομέα της διαφήμισης, αλλά και σε θέματα χειρισμού στο διαπροσωπικό τομέα.

Από το 2002 διατηρεί τη θέση της Media Director στη διαφημιστική εταιρεία Ledra και ηγείται του τμήματος στο σχεδιασμό, προγραμματισμό και την εκτέλεση των διαφημιστικών εκστρατειών στα ΜΜΕ όλων των πελατών της εταιρίας, που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλες διεθνείς εταιρείες.

Στην προσπάθειά της για συνεχή εξέλιξη, το 2006 έγινε δεκτή στο νεοσύστατο πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου απ’ όπου και αποφοίτησε πρωτεύσαντας με την υψηλότερη βαθμολογία του προγράμματος, ενώ συμμετέχει σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια για τη διαφήμιση στην Κύπρο και στο εξωτερικό.