Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Παπασταύρου Όλγα
Account Director
Spot JWT

Η Όλγα Παπασταύρου σπούδασε στη Νέα Υόρκη και πήρε το πρώτο της πτυχίο (B.B.A.) το 1992, από το Baruch College στο Marketing Management και το μεταπτυχιακό της (M.B.A.) στο Business Administration από το Πανεπιστήμιο PACE στη Νέα Υόρκη το 1995.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στο γραφείο του Dean of Student Affairs, Baruch College.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο PACE UNIVERSITY και ταυτόχρονα εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων εταιρείας παραγωγής γυναικείων ενδυμάτων.

Με την επιστροφή της στην Κύπρο, εντάχθηκε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της διαφημιστικής εταιρείας DeLeMa, όπου για τρία χρόνια είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλους πελάτες της εταιρείας για τη διεκπεραίωση εκδηλώσεων και την καθημερινή υλοποίηση προγραμμάτων δημοσίων σχέσεων.

Το 1999 συνέχισε την επαγγελματική της καριέρα στο χώρο της διαφήμισης, στην εταιρεία Telia & Pavla / BBDO, όπου ανέλαβε καθήκοντα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και χειριζόταν πελάτες από τη θέση του Account Manager, όπως Λαϊκή Τράπεζα (Τμήμα Καρτών, International Business, Retail Banking), Colgate Palmolive, Johnson & Johnson, ESSO κ.ά.

Η επόμενή της επαγγελματική μετακίνηση έγινε το 2001 όταν εντάχθηκε στην Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Spot JWT, στην οποία και παραμένει μέχρι σήμερα. Κατέχει τη θέση της Account Director και εξυπηρετεί πολυεθνικούς πελάτες και κυπριακές εταιρείες, όπως Unilever, Nestle, Weetabix, Alben, Kimberly Clark, GSK, Laiki E-Bank, Laiki Finance, Multichoice, Epiphaniou Bath & Floors κ.ά.

Η επαγγελματική της επάρκεια και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων, σε συνάρτηση με τη στρατηγική αντίληψη, τη στοχευμένη δημιουργική φιλοσοφία και την επιμονή στη λεπτομέρεια, την καθιστούν ένα αξιόπιστο επαγγελματία.