Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Καραολή Ειρήνη

Media Director & Αντιπρόεδρος
DeLeMa Communications

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα στον κλάδο των οικονομικών το 1981, εργοδοτήθηκε στην εταιρεία Fitrakis Publications ως υπεύθυνη τμήματος παραγωγής και οικονομικού προγραμματισμού. Στην εταιρεία παρέμεινε μέχρι το 1988 που επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στην Κύπρο. Ακολούθως εργοδοτήθηκε από την DeLeMa Communications στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων – Media. Μέσα στα 23 χρόνια που υπηρετεί την εταιρεία από τη θέση της Media Director, της έχει δοθεί η ευκαιρία να εργαστεί σε δεκάδες διεθνείς και τοπικές μάρκες στο Σχεδιασμό Στρατηγικής Μέσων, γεγονός που την τοποθετεί στις πλέον έμπειρες και καταρτισμένες επαγγελματίες στην αγορά.

Έχει παρακολουθήσει δεκάδες εκπαιδευτικά σεμινάρια, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και έχει υπάρξει εισηγητής σε άλλα συνέδρια για το θέμα της επικοινωνίας στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί την εταιρεία και από άλλη μία θέση, αυτή της Αντιπροέδρου, και κατέχει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τον ελεύθερο της χρόνο (όσος της απομένει) τον περνά με την οικογένειά της και με φίλους. Λατρεύει τα ταξίδια, τη θάλασσα και τη... μπιρίμπα!!!