Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Δήμου Μαργαρίτα
Client Service Director
Innovation / Leo Burnett

Εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας εδώ και 25 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα της ως Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης στο Συγκρότημα Εταιρειών της Φιλικής, όπου και εργάστηκε για 7 χρόνια. Μεταπήδησε στην πλευρά της διαφήμισης το 2008 στη διαφημιστική Εταιρεία Γνώμη ως Account Executive/PR Consultant, όπου και εργάστηκε για 7 χρόνια. Χειρίστηκε μεγάλους λογαριασμούς, μεταξύ άλλων τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, Cyprus College, Cybarco και συνεργάστηκε στενά με την ομάδα της CytaMobile-Vodafone στο κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων.

Από το Σεπτέμβριο του 2005 εργάζεται στην Innovation / Leo Burnett ως Client Service Director και έχει τη γενική ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. Το χαρτοφυλάκιο της Leo Burnett περιλαμβάνει λογαριασμούς όπως P&G, Unicars με τις μάρκες Audi και Seat, Marks & Spencer, Τράπεζα Κύπρου, Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, αλλαντικά Snack και τυρί Vepo, Cytavision, Foodsaver, Καφεκοπτείο Χαραλάμπους, Danone.

Είναι κάτοχος διπλώματος Δημοσίων Σχέσεων από το Europa College και διπλώματος από το London Chamber of Commerce, επίσης στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων.