Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Δήμου Μαργαρίτα
 

Στην πολύχρονη πορεία της στο χώρο της επικοινωνίας η Μαργαρίτα είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διεθνείς και τοπικές μάρκες σε διαφορετικά πεδία δραστηριότητας. Η εμπειρία της επικεντρώνεται κυρίως στη δημιουργία και εφαρμογή επικοινωνιακών στρατηγικών σε επίπεδο διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης στο Συγκρότημα Εταιρειών της Φιλικής, όπου και εργάστηκε για 7 χρόνια. Μεταπήδησε στην πλευρά της διαφήμισης το 2008 στη διαφημιστική Εταιρεία Γνώμη ως Account Executive/PR Consultant. Χειρίστηκε μεγάλους λογαριασμούς, μεταξύ άλλων τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, Cyprus College, Cybarco και συνεργάστηκε στενά με την ομάδα της CytaMobile-Vodafone στο κομμάτι των Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων.

Εργάστηκε στην Innovation/Leo Burnett ως Client Service Director για 16 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων είχε την ευκαιρία να εργαστεί στενά με διεθνούς φήμης πολυεθνικούς οργανισμούς όπως η Procter & Gamble, Visa, Marks and Spencer ενώ διαχειρίστηκε λογαριασμούς όπως Τράπεζα Κύπρου, Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, Cytavision, αλλαντικά Snack και τυρί Vepo, Καφεκοπτείο Χαραλάμπους κα.

Είναι κάτοχος διπλώματος Δημοσίων Σχέσεων από το Europa College και διπλώματος από το London Chamber of Commerce, επίσης στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων.