Υποβολή Παραπόνου
Αποφάσεις Επιτροπών
Χαραλάμπους Μαρίνος
Πιστοποιών Υπάλληλος
 

Με BΑ στο Business Administration (Marketing Specialisation) και Μέλος του Chartered Institute of Marketing από το 2005, ο Μαρίνος Χαραλάμπους έχει προϋπηρεσία σε μεγάλες και επιτυχημένες εταιρείες της κυπριακής αγοράς. Υπήρξε μέλος της ομάδας marketing της ΚΕΟ την περίοδο 2000-2004 και στη συνέχεια ανέλαβε Unit Manager στη CTC Argosy όπου παρέμεινε ένα χρόνο. Από το 2005 μέχρι τις αρχές του 2013 εργάστηκε σαν Marketing/Business Development Manager στη Fairways Motor Enterprises Ltd, συμμετέχοντας παράλληλα στη διευθυντική ομάδα της εταιρείας κι έχοντας καθημερινή επαφή με παγκοσμίου εμβέλειας εταιρείες όπως Renault και Mitsubishi. Επίσης υπήρξε Γραμματέας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου για περίπου πέντε έτη (2008-Ιαν. 2013) και από τους πρωτεργάτες στη δημιουργία του ΦΕΔ.

Από το 2013 εργάζεται σαν Πιστοποιών Υπάλληλος στη Λεμεσό αλλά και σαν σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα προώθησης και marketing.

Παρά το γεμάτο του πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ασχολείται και με τα καλλιτεχνικά σαν μέλος του φωνητικού συνόλου «Διάστασις» και σαν χορευτής του πολιτιστικού χορευτικού ομίλου Λεμεσού «Διόνυσος».